Комплексна професійна гігієна ротової порожнини

Правильна гігієна ротової порожнини – запорука здоров’я та краси зубів та ясен. Неправильний і недостатній догляд за ротовою порожниною сприяє розвитку ряду стоматологічних проблем, таких як карієс, запалення ясен, пародонтит, скупчення зубних відкладень, розхитування зубів і т.д.

Зубний імплантат

Зубні імплантати для гарной усмішки.

Невідкладна допомога

Чищення зубів

Чистка зубів є звичайною процедурою

Користь професійної гігієни ротової порожнини

У більшості випадків щоденні процедури догляду за зубами не дають гарантії збереження їх здоров’я. Тому дуже важливо періодично відвідувати стоматологічний кабінет з метою проведення комплексної професійної гігієни ротової порожнини.

Перед тим, як розпочинати процедуру, фахівці нашої клініки проводять попереднє обстеження порожнини рота. На даному етапі лікар оцінює стан слизової оболонки, тканин пародонту, а також загальний рівень гігієни. Після укладання лікар приступає до проведення комплексного чищення ротової порожнини.

Основним завданням даної процедури є ретельне видалення всіх зубних відкладень (нальоту та каменю). Лікар використовує або інструментальний або апаратний метод. У першому випадку є більший ризик травмувати зубну емаль і викликати неприємні відчуття у пацієнта, а використання спеціального обладнання дозволить унеможливити подібні наслідки.

Професійна гігієна ротової порожнини проводиться з використанням апарату Air Flow та ультразвуку. Air Flow – це апаратна процедура, що сприяє зняттю м’якого зубного нальоту за допомогою очищувального порошку, що подається під тиском води та повітря. Чищення за допомогою ультразвуку сприяє зняттю зубного каменю.

  • профілактика карієсу та інших стоматологічних захворювань;
  • освітлення зубної емалі на 1-2 тони;
  • усунення неприємного запаху з ротової порожнини;
  • зняття запалення ясен;
  • усунення плям, смужок на зубах;
  • усунення шорсткості емалі.
img-03

Наші стоматологи